23 Ağustos 2013 Cuma

Mackerel Run~Koş Uskumru~달려라 고등어



Yine mi okul dizisi demeyin. Gerçekten çok komik ve eğlenceli bir diziyle karşınızdayım. Aynı zamanda dizide tanıdık bir yüz de var. Kore severlerin sesini duyar gibiyim. Evet yanılmıyorsunuz, dizideki uskumrumuz Lee Min Ho. Uskumruyla ilgili kafanızda beliren soru işaretini görür gibiyim. Bunun için yazımın devamını da okumanız gerek.İlk önce genel bilgiler...

İsmi: Mackerel Run / Dal Go /달려라 고등어
Türü : Komedi , Dram , Lise
Bölüm Sayısı : 8 

Oyuncular:
Lee Min Ho (이민호) as Cha Gong Chan
Moon Chae Won (문채원) as Min Yoon Seo
Kwon Se In (권세인) as Baek Hyun
Jung Yoon Jo (정윤조) as Yoon Sae Mi

Diğer Oyuncular:
Lee Bong Gyu (이봉규) as Min Joo Hwa (Yoon Seo'nın Babası)
Lee Sa Jang as Heo Young Sook (Yoon Seo'nın Annesi)
Lee Geum Ja as Lee Kyun Jin (Gong Chan'nın Annesi)
Lee Byung Joon (이병준 ) as Ma Do Shik
Kim Joo Young (김주영) as Go Bong Tae (Gong Chan'nın Arkadaşı

Hayali futbolcu olmak olan Cha Gong Chan bir futbolcunun yapmaması gereken bir hata yapar.Kendi kalesine gol atarHal böyle olunca tüm okul Cha Gong Chan'a yüklenir.Ve artık o mimlenmiştir.Okuldaki ömrü için pek fazla zaman vaat etmezler.Ve okulda ne olsa hep ondan bilinir olur ama o pes etmez ve okulda kalır niye mi dersiniz?Okula yeni transfer olan Min Yoon Seo için.
Uskumru olayına gelecek olursak,Cha Gong Chan kendini uskumruya benzetiyor ve Min Yoon Seo ile de tam bu sırada karşılaşıyorlar.Bu sırada da bazı olaylar oluyor ama artık o kadarını da izlemeyenler izlesin.
Cha Gong Chan Min Yoon Seo'nun kalbini kazanmaya çalışırken sınıf başkanı Yoon Sae Mi de Cha Gong Chan'dan hoşlanmaya başlar.İşler zaten karışıkken bir de Chan Gong Chan'ın okula bir gün bile gecikme şansı yoktur.Çünkü eğer geç kalırsa okuldan atılır.
                
                                           

Bunların arasına bir de Yoon Seo'nu eski sevgilisini katarsak ne olur dersiniz?Gerçekten eğlenceli bir dizi çıkar ortaya.Bakalım sonunda ne olacak?İzleyin ve görün
Replikler
Üstüne tıklayıp büyütebilirsiniz:)
Bu kadına sinir olmamak elde değil
Ve Yoon Sae Mi kafayı yerken

Bu da kendi yaptığım bi gif.Cha Gong Chan Yoon Seo'yu havalı çocukla görürkene

Umarım yazımı beğenmişsinizdir

Elif

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder