27 Ocak 2014 Pazartesi

Der Zauberlehrling


Almanca dersinde izletilen eğlenceli bir çizgi film iyi eğlenceler :))

Günün Tavsiyesi


92
   20:00
     Recep  İvedik
Saat : 20:00 - 22:15 (135 dakika)
Tür : Sinema (Komedi)
Oyuncular : Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan
Yönetmen : Toğan Gökbakar

Cüzdanını düşüren bir adamı Antalya'ya kadar takip ederek, dürüst bir vatandaşın yapması gerekeni yapan, mükâfat olarak bu zengin adamın lüks otelinde bedavadan kalma hakkı elde eden Recep İvedik, bu teklifi reddettiği     anda çocukluk aşkıyla karşılaşır. Otele tatile gelen Sibel'i gördükten sonra fikrini değiştiren Recep, burada hem kendisini hatırlamayan aşkına hem de müstakbel kayınvalidesine sevimli gözükmeye çalışacaktır.

Karlar Ülkesi/Frozen

❤️❄️

Yeni çıkmış bir animasyon olan Frozen kesinlikle güzel vakit geçirmenizi sağlayacak.Filmin müziklerinden tutun efektlerine kadar her şeyi  için büyük emek harcanıldığı belli oluyor.Genel olarak animasyon izlemeyi çok severim ama animasyon izlemeyenlere de kesinlikle tavsiye ederim:))

Film hakkında bilgiler


"Karmakarışık" ve "Oyunbozan Ralph," filmlerinin arkasındaki stüdyo olan Walt Disney Animasyon Stüdyoları, heyecan verici büyük ekran komedi macera filmi "Karlar Ülkesi"ni sunar. Korkusuz iyimser Anna, buzlu güçleri Arendelle krallığını sonsuz kış içinde sıkışan kızkardeşi Elsa'yı bulmak üzere, dayanıklı dağ adamı Kristoff ve onun sadık ren geyiği Sven ile birlikte efsanevi bir maceraya çıkar. Everest'i aratmayan koşullarla karşı karşıya kalan, gizemli muzip cüceler, şamatacı bir kardan adam olan Olaf, Anna ve Kristoff, krallığı kurtarma mücadelelerinde doğa şartları ile savaşırlar.
Filmin yönetmenleri Chris Buck ("Tarzan," "Neşeli Dalgalar") ve Jennifer Lee ("Oyunbozan Ralph" filminin senaristi) ve yapımcısı Peter Del Vecho'dur ("Winnie the Pooh", "Prenses ve Kurbağa"). Müziklerini Tony® ödüllü Robert Lopez ("The Mormon Kitabı," "Avenue Q") ve Kristen Anderson-Lopez'in ("In Transit") yaptığı "Frozen" 17 Ocak 2014 tarihinde 3 Boyutlu olarak sinemalarda.
Buraya tıklayarak karakterler hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Filmin en güzel şarkısının farklı dillerde söylenmiş şekli

Some people are worth melting for

Favori karakterim Olaf :D
Cmon>_<





Tekrar Buradayız:))


Herkese merhaba:))Uzun bir zamandır aktif değildik malum okullar derken değil blogla ilgilenmeyi bırak oturup adamakıllı bir film izleyecek bile vaktim yoktu.10. sınıf benim için gerçekten çok yoğun ve yorucu geçiyor arada başka şeyler yapmak için pek vaktim kalmıyor.Ama sömestr ve işte buradayım:))Filmler diziler derken paylaşımlar da beraberinde geliyor tabii.Umarım yazılarımı okurken keyifli vakit geçirirsiniz:))
Elif